Deelnemen

Stel u kandidaat of draag zelf een KMO voor!

Stel u kandidaat vóór 15 augustus 2018 en ontvang de nodige informatie in uw mailbox. Tegen uiterlijk 31 augustus middernacht, moet uw definitief dossier opgeladen zijn op deze website. Dit kan via uw persoonlijke login en wachtwoord. Wie dat wenst, kan zich gratis professioneel laten begeleiden door PwC.

Ik stel mij kandidaat

Heb je je reeds kandidaat gesteld? Raadpleeg hier uw profiel.

Mijn profiel


Of draag zelf een kandidaat voor!

Kent u dé geschikte kandidaat voor deze wedstrijd? Bezorg ons dan zijn/haar contactgegevens en wij nemen contact op!

Ik draag een kandidaat voor


Waarom PwC begeleiding vragen?

Een goed onderbouwd en gestructureerd dossier invullen is niet eenvoudig als je hier niet mee vertrouwd bent. Als onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst met UNIZO stelt PwC een team van consultants ter beschikking om jou hierbij te begeleiden. Op het gebied van ondersteuning van KMO’s en startende bedrijven hebben onze experten diepgaande knowhow en uitgebreide ervaring die ze graag met jou delen opdat jij je businessplan met succes zou kunnen uitvoeren. Wij reviewen jouw dossier en geven advies om je kandidatuur te versterken zodat je meer kans maakt op de trofee van ‘KMO van het jaar 2018’.

Nog geen PwC begeleiding aangevraagd? Ga nu naar “Gegevens aanpassen” en vraag uw advies op maat.

 

Deelnamevoorwaarden:

De deelname is exclusief voorbehouden aan KMO's gevestigd in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onder KMO wordt verstaan 'een onderneming waar minder dan 250 personen werkzaam zijn en waarvan de jaaromzet 50 miljoen euro of het jaarlijkse balanstotaal van 43 miljoen euro niet overschrijdt'. Ondernemingen waarvan de meerderheid van de aandelen in bezit zijn van niet-familiale investeringsgroepen of ondernemingen die bestaan uit groepen van vennootschappen, kunnen niet deelnemen.

Elke deelnemer die maximum vijf jaar actief is (in hoofdberoep), oprichtdatum vóór 1/01/2013 kan zich kandidaat stellen voor de provinciale én nationale verkiezing van de Beloftevolle KMO. Dit beloftevolle aspect van de onderneming komt sterk tot uiting in één of meerdere aspecten van de bedrijfsvoering (zie art 3). Daarnaast uit zich dit ook in uitgesproken groei-ambities van de ondernemer gedurende de komende drie jaar. Richtcijfers die hierbij als kapstok kunnen gebruikt worden, zijn: ambitie om te groeien in tewerkstelling van minstens 5 medewerkers in de komende 3 jaar en/of de ambitie om jaarlijks de omzet met minstens 15 à 20% te laten groeien.

Men kan slechts voor één van de twee prijzen (KMO van het jaar of Beloftevolle KMO) kandidaat zijn: indien men minder dan 5 jaar actief is, is men bijgevolg automatisch en enkel kandidaat voor Beloftevolle KMO.