FAQ

Wie komt er in aanmerking voor de KMO van het jaar 2018

De KMO van het jaar 2018 is dé KMO award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling.

Onder KMO wordt verstaan 'een onderneming waar minder dan 250 personen werkzaam zijn en waarvan de jaaromzet 50 miljoen euro of het jaarlijkse balanstotaal van 43 miljoen euro niet overschrijdt'. Ondernemingen waarvan de meerderheid van de aandelen in bezit zijn van niet-familiale investeringsgroepen of ondernemingen die bestaan uit groepen van vennootschappen, kunnen niet deelnemen.

Ik heb mij ingeschreven, wat nu?

Een UNIZO werknemer zal u spoedig contacteren en u op de hoogte brengen van het wedstrijdverloop. Zij zullen u onder andere op de hoogte brengen van de te doorlopen stappen: dossier indienen, selectie, bedrijfsbezoeken, provinciale uitreiking, nationale uitreiking.

5 provinciale laureaten? In welke provincie doe ik dan mee?

Bij het inschrijvingsformulier heeft u de keuze van deelname kunnen invullen. Deze is bindend voor heel de wedstrijd.

Wanneer weet ik of ik gewonnen ben?

Indien u geselecteerd bent als provinciale laureaat zal een UNIZO collega contact met u opnemen in de week van 1 oktober. Zij zullen dan met u de verdere stappen bespreken. De uiteindelijke provinciale uitreiking vindt plaats op donderdag 18 oktober 2018.

Hoe pas ik mijn dossier aan?

Elke deelname heeft zijn eigen unieke inlog (inlog: [uw mailadres] ; Paswoord: [Hier uw paswoord].

Dit profiel bestaat uit een invulbaar dossier en kan ingevuld worden wanneer u wil.

Wanneer is mijn dossier definitief?

Je dient het dossier uiterlijk op 31 augustus op te laden. Dit dossier wordt gezien als het definitieve deelnamedossier.

Deelnemers die een begeleiding wensen van PwC kunnen na hun review een aangepaste versie opladen binnen hun profiel.

Wanneer een dossier niet door de kandidaat als definitief wordt doorgestuurd, wordt de laatst terug te vinden versie als definitief beschouwd.

Waarom PwC begeleiding vragen?

Een goed onderbouwd en gestructureerd dossier invullen is niet eenvoudig als je hier niet mee vertrouwd bent. Als onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst met UNIZO stelt PwC een team van consultants ter beschikking om jou hierbij te begeleiden. Op het gebied van ondersteuning van KMO's en startende bedrijven hebben onze experten diepgaande knowhow en uitgebreide ervaring die ze graag met jou delen opdat jij je businessplan met succes zou kunnen uitvoeren. Wij reviewen jouw dossier en geven advies om je kandidatuur te versterken zodat je meer kans maakt op de trofee van 'KMO van het jaar 2018'.

Heeft u nog bijkomende vragen?

Neem dan gerust contact op met steven.vrancx@unizo.be