KMO van het Jaar - Partners

Partners

De KMO van het jaar is dé KMO award die jaarlijks wordt uitgereikt door UNIZO i.s.m.:

 • Agentschap Innoveren & Ondernemen

  Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. We stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat. KMO’s zijn de motor van onze economie en met de verkiezing tot KMO Laureaat en Beloftevolle KMO willen we hen in de bloemetjes zetten.

  Voor meer informatie: www.vlaio.be

 • KBC

  Ondernemen betekent kansen zien en kansen grijpen, contacten leggen, creatief zijn, enz. Als bank-verzekeraar herkennen we dat elke dag opnieuw. We zien uw passie, uw durf, uw drive. Maar ook uw onzekerheden, uw risico's en uw harde werk. Daarom willen we een partner voor u zijn, of u nu start met uw zaak of een ervaren ondernemer bent. Een échte partner, dat bedoelen we niet alleen financieel. KBC wil u inspiratie geven, zodat u elke dag opnieuw kunt groeien. Door met u samen te werken voor uw business. En door u in contact te brengen met ondernemers met dezelfde passie. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.kbc.be

 • LIANTIS

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

  Voor meer informatie: www.liantis.be

 • Proximus

  Als ondernemer zoekt u voortdurend naar oplossingen om nog efficiënter te werken. Maar daarvoor hebt u ook slimme tools en de nieuwste technologieën nodig. Vertrouw op onze Bizz Experts: altijd bereikbaar én in de buurt om u te adviseren en om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt in uw zaak.

  Het beste advies op het juiste moment:

  - Onze Bizz Experts zijn dé adviseurs voor ondernemers zoals u. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossingen écht aangepast aan uw zaak

  - wilt u graag een gratis aut van uw telecom- en digitale oplossingen? Tijdens een gesprek van een uur analyseert uw Bizz Expert gratis uw situatie en legt u precies uit hoe uw uw IT en telecom up-to date houdt. Meer info op www.unizo.be/proximus 

 • PwC

  PwC in België wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen – dat is ons doel. PwC-firma's vormen een netwerk van firma's in 158 landen met meer dan 236.000 medewerkers die zich engageren tot het leveren van kwaliteit in audit-, fiscale en adviesdiensten. In België is PwC actief met meer dan 1.800 medewerkers vanuit 6 kantoren (Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Hasselt en Charleroi). 

 • TNT VERBINDT U MET MEER MOGELIJKHEDEN

  Nu FedEx Express en TNT samenkomen, kunnen we u met meer mogelijkheden verbinden en uw bereik uitbreiden zodat uw bedrijf kan groeien.

  Ons gecombineerde team verbindt ondernemingen via Europa’s snelste wegennetwerk en via een ongeëvenaard wereldwijd express luchtnetwerk en geeft zo uw bedrijf nog meer kracht. Wij bieden keuze, zodat u altijd de juiste service voor de juiste prijs vindt. Wij geven u controle en gemoedsrust, dit betekent dat u met de online hulpmiddelen elke fase van elke zending kunt opvolgen.

  U kunt rekenen op een netwerk van deskundigen. Wij hebben specialisten binnen elke sector,zodat we altijd de behoeften van uw branche kennen. Ze staan klaar om u te helpen met elke uitdaging. Wereldwijd en de klok rond leveren wij uw klantbeloften, dat is wat ons drijft.

  We zien elk van deze leveringen als onderdeel van een samenwerking op lange termijn.  Maar het belangrijkste, wij zijn een partner waar u op kunt vertrouwen.

  Voor meer informatie, surf naar onze website tnt.com.